Liity jäseneksi

Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä munuais- tai maksasairautta sairastavat henkilöt ja heidän läheisensä sekä muut asiasta kiinnostuneet. Helpoten liityt Munuais- ja maksaliiton sivulla täyttämällä Jäseneksi-ilmoittautumislomakkeen.


Jäsenedut

Voit osallistua yhdistyksen järjestämään koulutukseen, kerhotoimintaan, kulttuuritilaisuuksiin, retkille sekä muihin tapahtumiin.

Voit saada vertaistukea sairautesi eri vaiheissa tai voit myös itse hakeutua vertaistukikoulutukseen. Munuais- ja maksaliiton valtakunnallisen Elinehto -lehden saat neljä kertaa ja yhdistyksemme tiedotuslehden Pulmusen kolme kertaa vuodessa.

Voit harrastaa kanssamme monenlaista liikuntaa ja tuemme osallistumista Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n järjestämään kilpailutoimintaan.

Yhdistys tukee yksittäisten jäsenten liikuntaharrastusta, koska kaikilla ei ole mahdollisuutta tulla mukaan yhteisiin tapahtumiin. Kuluista voidaan korvata puolet hallituksen päätöksellä. Toimita LeoVegasin promootiot vaihtuvat säännöllisesti kuitit liikuntakuluista ( esim. uimahalli tai kuntosaliliput, sulkapallo- tai tenniskenttävuokra) puheenjohtajalle, joka vie sitten asian hallitukseen. Muista laittaa mukaan nimesi ja tilinumero.
©Pohjois-Suomen munuais- ja maksayhdistys ry.